100 dagars mysterium löst

Att inte låta en stor vinst gå dig över huvudet och få dig att direkt skena ut och sätta sprätt på pengarna kan ibland vara svårt. Det som då kan krävas är återhållsamhet, lugn och ibland även tid för att låta vinsten smälta in. Just detta använde sig Carl Szott som i maj månad vann 86,7 miljoner dollar – över 610 miljoner kronor på Mega Millions.

Vem som varit ägaren av denna stora summa har varit ett under för många, då det dröjde ända till för någon vecka sedan innan Carl gjorde sig till känna och då tog emot sin vinst. Carl och hans fru väntade i 100 dagar innan dom lade beslag på vinsten, för att ”se till att allt blev rätt”. De höll länge vinsten för sig själva, men avslöjade under en familjesemester i somras de goda nyheterna för sina barn.

Lämna ett svar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng