Bankrutt vinnare på MegaMillions

logo-mega-millionsAtt en storvinst kan vara totalt livsförändrande är någonting som paret Robyn Ann och Raymond från Florida kan intyga. För ett par veckor sedan lyckades de nämligen vinna hela 207 miljoner dollar när de prickade in samtliga rätt med sin rad på spelet MegaMillions.

Under 2012 hade paret de så pass dåligt ställt att Robyn Ann förklarade sig själv bankrutt med en förmögenhet på ynka 30 svenska kronor. Tidigare i år förlorade även Raymond sitt jobb, vilket gjorde vardagen ännu svårare att klara av för paret. Men lyckan vände när de en dag i mars bestämde sig för att köpa en lott på Mega Millions. Med siffrorna 11, 19, 24, 33, 51 och bonusnumret 7 lyckades paret av en ren slump vända sin vardag helt och hållet. Förutom paret så var det ytterligare en vinnare från Maryland som fick alla rätt och är med och delar på den totala vinstsumman 400 miljoner dollar.

>> Vill du också vända på din vardag? Spela på Mega Millions!

Lämna ett svar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng