Dubbla storvinnare i Europa

Det är främst borta i USA som de riktigt stora jackpottvinsterna delas ut, men ibland händer det att även spelare här i Europa får chansen att förändra sina liv totalt. Detta har nu på en vecka skett två gånger på ett och samma spel

Under fredagen för snart 2 veckor sedan hade jackpotten på Euromillions rullat över hela 11 gånger och  växt till sig till den gigantiska summan 137 miljoner Euro. När många trodde att jackpotten ännu en gång skulle rulla över så lyckades en ensam vinnare ifrån Spanien att plocka hem den stora vinsten.

Under dragningen på midsommarafton skedde det igen när en spelare ifrån Portugal prickade in alla rätt med sin rad. Jackpotten hade då inte hunnit växa till sig så mycket, men en vinst på närmare 25 miljoner Euro är ändå en summa som verkligen kan förändra livet mycket drastiskt.

Lämna ett svar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng