Eurojackpot får ny spelplan

Spelet Eurojackpot har gjort stor succé i alla de europeiska länder där spelet finns tillgängligt. Ännu har ingen svensk spelare lyckats plocka hem en riktigt stor vinst, men kanske händer detta inom kort. Från och med den 4 oktober ändras nämligen reglerna för spelet.

Från att i dagsläget kunna välja två stjärnnummer mellan 1 och 8 så kommer man efter spelets ändringar att kunna välja två nummer mellan 1 och 10 istället. Antalet spelnummer kommer inte att ändras, utan kvarstår i form av att du ska välja fem nummer mellan 1 och 50.

Utöver detta förstärker man även vinsterna i vinstgrupperna för de som får 4+1, 4 eller 3+2 rätt. Detta gör att vinsterna kan öka med upp till och med tio gånger jämt emot vad den vanliga utdelningen brukar vara i dagsläget. Alltså behöver du inte längre pricka in lika många rätta siffror för att vinna en riktigt hög vinst.

Den första spelomgången som görs med dessa regler spelas den 10 oktober.

Lämna ett svar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng