Ny storvinnare i Florida

logo-usa-powerballPowerball är det lotteri som många ser som det allra största i USA. Här har man flera gånger delat ut vinstsummor på flera miljarder och just detta var man nära på att få göra ytterligare en gång under förra veckan. Det var vid onsdagens dragning som en ensam vinnare lyckades med bedriften att få samtliga rätt på sin spelade rad. Det var siffrorna 19-25-29-36-48 samt Powerball 12 som drogs och då kunde göra en ensam spelare i Florida till en riktig storvinnare.

Den totala vinstsumma blev på 149 miljoner dollar, eller 985 miljoner svenska kronor. Vinnaren är ännu okänd men är förhoppningsvis mycket glad över sin livsförändrande vinst.

Jackpotten på Powerball är inför onsdagens dragning just nu uppe i 328 miljoner kronor och som vanligt kan du vara med och spela via Multilotto.com.

>> Lämna in din rad på Powerball hos Multilotto.com

Lämna ett svar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng