Årets högsta jackpot – sju rätt gav 16,9 miljoner

Vid Lottodragning onsdagen 8/4 var det två vinnande rader som lyckats pricka in sju rätt. Högsta vinsten var 16,9 miljoner kronor och spelet inlämnades i Linköping. Onsdagens andra sju rätt lämnades in i Landskrona och var på en miljon kronor.

Annons: ⇢ Lottoland - Välkomsterbjudande - Sätt in 25 kr & få 100 kr att satsa för!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Att vinsten kommit upp till närmare 17 miljoner kronor beror på att ingen spelare prickat sju rätt på tre veckor.

– Att den rätta Lottoraden bestod av de låga numren 1-2-3 och 10-11 gjorde förstås att det rensades ordentligt i kuponghögen och att vi fick se en ensam vinstrad under kvällen, förklara Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe i ett pressmeddelande.

När Martin Ridderstolpe kontaktat vinnaren i Linköping så framkommer det att personen spelat på samma nummer i 20 år men endast vunnit någon småvinst tidigare.

– För vinnaren av 16,9 miljoner kronor väntar dessutom ett bankmöte där en representant från Svenska Spel Turs medverkar. Vid det tillfället får vinnaren möjlighet till ekonomisk och juridisk rådgivning med tanke på vinstens storlek, berättar Martin Ridderstolpe.

Rätt rad Lotto 1, onsdag 8 april 2020: 1 – 2 – 3 – 10 – 11 – 16 – 20

Rätt rad Lotto 2, onsdag 8 april 2020: 3 – 10 – 16 – 21 – 23 – 24 – 31

Tags: ,

Lämna ett svar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng