Deal or No Deal Lotto hos Lottoland

Lottoland har lanserat ett nytt spel baserat på det populära TV-serien ”Deal or No Deal”.

Deal or No Deal Lotto erbjuder spelare chansen att vinna en miljon genom att välja sex siffror mellan 1 till 49 och matcha så många av dessa som möjligt via Lottolands ”instant win draw”.

Om spelar matchar någon siffra, får spelarna chansen att, i nästa runda, spela mot ”bankmannen” likt tävlande i TV-serien. Där de kan multiplicera sin vinst eller bara vinna småpengar.

”Vi är oerhört glada över att få detta spel till marknaden – Deal or No Deal var en ikonisk spelshow presenterad av den legendariska Noel Edmonds och vi är glada över att kunna erbjuda detta som vårt senaste  lottospel,” berättar Lottolands VD Nigel Birrell.

”Vi försöker alltid hitta nya sätt att förnya oss inom branschen och skapa fler valmöjligheter för våra kunder” tilllade Birrell.

Om detta spel kommer att vara tillgängligt i Sverige eller ej återstår att se, det går ännu inte att hitta någon information på lottoland.se´s hemsida.

Tags:

Lämna ett svar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng