Att förlora sin vinstlott innan man har hunnit gå och växla in den är nog mardrömmen för många av de som någon gång lyckats vinna en större summa på Lotto. Detta var precis det som hände paret Nosiru från Kanada när de i januari i år tappade bort sin vinstlott på spelet Lotto Max – värd 50 miljoner dollar.

För att inte tappa bort lotten innan de skulle gå och lämna in den hos butiken de köpt den i, tejpade paret fast lotten på insidan av fruns handväska. Men efter att paret under dagen besökt kyrkan så var lotten spårlöst försvunnen. De började då att leta febrilt i hela huset, men lyckades inte hitta den någonstans. Men som ett mirakel sänt från ovan så kom ändå lotten åter till dem.

Hakeem Nosiru hade nämligen skrivit sitt namn och adress på baksidan av lotten, precis så som man ska göra, innan han satte fast den i väskan. Lotten hade sedan under kyrkobesöket fallit ur väskan och en medlem i parets församling kunde då leta upp paret och återlämna vinstlotten.

Om detta var ett mirakel sänt från ovan eller ej ger historien inget svar på, men paret Nosiru försöker fortfarande komma på hur de ska kunna tacka kvinnan som återlämnade lotten och deras storvinst.