Ute i världen finns det idag en mängd olika lotterier som förändrar livet för lyckliga vinnare. Med hjälp av olika spelleverantörer så kan även vi svenskar få chansen att vara med och spela på dessa. Hos Multilotto.com kan du spela på ett flertal olika internationella lotterier där vinsterna är mycket högre än i den svenska spelen. Här kommer en liten presentation av de tre största spelen som du kan vara med och spela på.

Det amerikanska lotteriet PowerBall kan du spela på två gånger i veckan (onsdagar och lördagar) och fungerar på samma sätt som många andra liknande spel. För att vara med och spela väljer du ut fem nummer mellan 1 och 59, samt ett bonusnummer mellan 1 och 35. Lyckas du pricka in minst 1 rätt siffra så har du vunnit. Lyckas du med att få alla rätt vidder du den stora jackpotten som växer sig större för varje vecka som går. Jackpotten är alltid på minst 40 miljoner dollar, vilket motsvarar närmare 250 miljoner kronor.

Euromillions är ett annat spel som du kan vara med och spela på via Multilotto. Som du kan höra på namnet så är detta ett europeiskt lotteri, där spelare från flera länder tävlar om en och samma vinstsumma. Dragning sker varje tisdag och torsdag  och är gemensam för alla deltagande länder. För att spela ska du välja fem nummer mellan 1 och 50 att spela på. Dessutom ska du välja två nummer mellan 1 och 11 som blir dina bonusnummer. Med alla rätt vinner du den stora jackpotten som ständigt växer för varje vecka.

Hos Multilotto har du även chansen att vara med och spela på Megamillions, som ibland brukar ses som det största lotteriet i USA. På tisdagar och fredagar kan man vara med och spela på spelet som alltid har en jackpott på minst 15 miljoner dollar. Du spelar på fem utvalda nummer mellan 1 och 75 samt ett bonusnummer mellan 1 och 15. Eftersom dragningen sker nattetid för oss i Sverige så kan du alltid hitta det senaste resultatet här hos oss direkt efter att resultatet är klart.