Megamillions – Resultat Megamillions

Här hittar du varje vecka de senaste resultaten från MegaMillions. Om du har missat en tidigare dragning kan du kontrollera ditt gamla resultat via vårt arkiv.

Visa äldre rader:

Rätt rad Mega Millions

Resultat för 2018-03-14

  • 6
  • 30
  • 58
  • 60
  • 61

Bonusnummer:

  • 17
Antal Utdelning
5 + 1 rätt Jackpot
5 rätt 1000000.00 USD
4 + 1 rätt 10000.00 USD
4 rätt 500.00 USD
3 + 1 rätt 200.00 USD
3 rätt 10.00 USD
2 + 1 rätt 10.00 USD
1 + 1 rätt 4.00 USD
0 + 1 rätt 2.00 USD

Ett spel som har funnits med under många år är MegaMillions, som tidigare gick under namnet The Big Game. Spelet brukar ses som det största lotteriet i USA och även vi i Sverige kan vara med och spela via Multilotto.com. Varje tisdag och fredag kan du vara med och spela på spelet vars dragningar sker på natten för oss svenska spelare. Om du ska spela på MegaMillions så ska du välja ut fem nummer mellan 1 och 75 att spela med. Dessutom ska du inför dragningen välja ett bonusnummer mellan 1 och 15.

För att vinna behöver du ha minst en siffra rätt, vilket gör att chansen att vinna ändå är ganska så stor. Precis som i många andra spel finns här en progressiv jackpott som ökar varje vecka och alltid ligger på minst 15 miljoner dollar. Om man vinner jackpotten på Megmillions finns det två olika utbetalningsalternativ att välja mellan. Antingen kan man få pengarna utbetalda på en gång, eller så får man summan utbetalad under en 26-årsperiod. Vill man ha hela summan utbetald på en gång så är det inte summan som jackpotten ligger på som man vinner, utan en speciell cash-jackpott som ofta är lägre än själva jackpottsumman. Men då får man alla sina pengar på en och samma gång, så det är ett val man får göra som vinnare.

Visa äldre rader:

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng